Retourneren

Niet helemaal tevreden?

PRODUCTEN DIE GEKOCHT WORDEN TIJDENS DE OPHEFFINGSUITVERKOOP KUNNEN NIET GERUILD EN/OF RETOUR WORDEN GENOMEN.
KORTING GELDT ALLEEN VOOR PRODUCTEN DIE OP VOORRAAD ZIJN. ER KAN NIET WORDEN NABESTELD. 

Retourneren
Iedereen die iets bij FirstLayer koopt mag ervan uit gaan dat hij/zij een onbeschadigd kwaliteitsproduct koopt. 
Veel van onze producten zijn teer en worden direct op de huid en/of in de intieme zones gedragen. Het gaat dan voornamelijk om panty's en ondergoed. Om de hygiëne te kunnen garanderen worden zij alleen terug genomen als het hygiënezegel in tact is en het kledingstuk niet gepast, gedragen, gewassen of beschadigd is. De verpakkingen van producten die niet uit de verpakking mogen worden gehaald kun je makkelijk herkennen, zij zijn verzegeld met een hygiënezegel. Retourneren is mogelijk zolang het zegel onbeschadigd is. 

Retourmelden
Het kan voorkomen dat een product niet aan jouw verwachtingen voldoet. Heel vervelend, we lossen het graag voor je op. Voor je iets terug stuurt maak je een retourmelding door een mail te sturen naar:  info@firstlayer.nl 
In die mail vermeld je:
- Het ordernummer - dit staat op de bon, maar je kunt het ook zien als je inlogt op de website
- Welk artikel je terug wilt sturen
- Je mag aangeven waarom je het artikel terug wilt sturen, maar het is niet verplicht
Je ontvangt een mail van ons met het retouradres en eventuele andere informatie.

Terug sturen
Als je iets terug wilt sturen zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw rekening. 
Eventuele strafporto op een retourzending wordt verrekend met het terug te ontvangen bedrag. 

Controle
Als jouw artikel bij ons binnen is gekomen wordt het hygiënezegel gecontroleerd op beschadigingen en het product geinspecteerd op gebruiksporen en/of beschadigingen. Artikelen die niet door deze hygiëne-inspectie komen worden vernietigd, we sturen ze dus niet meer naar je terug. 

Terugbetaling
Zodra we zeker weten dat het artikel als nieuw is, maken we het verkoopbedrag van het artikel aan je over. Je mag er vanuit gaan dat jouw geld binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending weer op jouw rekening staat. Om fraude en diefstal van poststukken te voorkomen storten wij het aankoopbedrag van retourzendingen altijd terug op de rekening waarvan het bedrag bij aankoop is overgemaakt.  
Kosten voor retourzending en eventuele extra kosten voor een andere dan de standaard verzending worden niet terugbetaald.