Betaalmethoden

Al onze soorten betaalmiddelen

PRODUCTEN DIE GEKOCHT WORDEN TIJDENS DE OPHEFFINGSUITVERKOOP KUNNEN NIET GERUILD EN/OF RETOUR WORDEN GENOMEN. KORTING GELDT ALLEEN VOOR PRODUCTEN DIE OP VOORRAAD ZIJN. ER KAN NIET WORDEN NABESTELD. 

De betalingen op FirstLayer worden allemaal doorgevoerd in een zeer betrouwbare betaalomgeving van Mollie. Alle gegevens die nodig zijn bij een betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Met andere woorden kan niemand je gegevens onderscheppen of opsporen, betalen bij ons is dus compleet veilig. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijke betaalmethoden.

 • Betalen via iDEAL
  Met iDEAL reken je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen af. Je kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.
   
 • Betalen via Bancontact / KBC/CBC of Belfius
  Voor onze Belgische klanten hebben wij ook de betaalmogelijkheid toegevoegd aan de mogelijkheden. 
   
 • Betalen via SOFORT
  Voor onze Duitse klanten hebben wij ook de betaalmogelijkheid toegevoegd aan de mogelijkheden. 
   
 • Betalen via Creditcard
  Je kan bij ons betalen met je Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Het voordeel via deze betaalmethode is dat je aankoop gelijk is verzekerd via je creditcardmaatschappij. Vraag dit echter voor de zekerheid na bij jouw betreffende maatschappij.
   
 • Betalen via PayPal
  Heb je een PayPal account dan kan je ook heel eenvoudig via je bestaande PayPal account betalen.
   
 • Betalen via overboeking of SEPA incasso
  Je kan tevens ervoor kiezen om te betalen via een overboeking, let er wel op dat wij pas leveren als de bestelling ook daadwerkelijk is betaald. Hier kunnen dus een aantal dagen tussen zitten. Je kan er binnenkort ook voor kiezen om ons digitaal te machtigingen waardoor je met 1 klik kan bestellen zonder opnieuw je betaling in te voeren.
   
 • Betalen via een betaallink
  Stel je bent onderweg of wilt wel iets bestellen maar dat lukt momenteel even niet, je kan ons dan even een whatsapp of een mailtje sturen met wat je wilt. Wij zetten deze bestelling voor je klaar en sturen je een betaallink die je in je eigen tijd gebruiken. Zodra de betaling binnen is krijg je je bestelling de volgende werkdag binnen.

Wat is Mollie?
Mollie is een betaalsysteem ontworpen voor de elektronische handel. Wanneer je wilt betalen met iDEAL of je creditcard van Visa, Mastercard of Maestro of elke andere betaalmethode, kies je voor dit systeem. Zodra je op bestelling afronden klikt, leidt de webshop je verder naar de website van Mollie. Mollie verzamelt alle nodige informatie en verwerkt de betalingsaanvraag. Na verificatie van de betaling brengt Mollie ons op de hoogte van je betaling en wordt je automatisch teruggeleid naar de webshop. 
Lees meer over Mollie