Over FirstLayer en ons assortiment

FirstLayer is de online beenmodewinkel van Geertje. Geertje en haar man zijn de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en de marketing van grote online winkels, waaronder winkels die zich specialiseerden in beenmode. Samen zetten zij online concepten op die grote groepen mensen aanspraken. Deze kennis plus de ervaring die Geertje opdeed tijdens haar werk als beenmodel, hebben in 2015 geleid tot het ontstaan van FirstLayer.

FirstLayer zorgt dat klanten die online een panty willen kopen vinden wat zij zoeken. Als je online een panty wilt kopen, vind je bij FirstLayer een compleet assortiment aan kwalitatief hoogwaardige panty’s, kousen, stay-ups en corrigerend ondergoed.

Vind jouw perfecte panty

Veel vrouwen hebben ervaringen met knellende of afzakkende panty’s. Toch is er voor iedereen een panty te vinden die wel lekker zit, een panty die goed past en niet meteen laddert. Of je nou dik, dun, lang of kort bent, wij hebben niet alleen de reguliere maten, maar ook extra lange panty's en panty's in grote maten. We geven je goed advies, zodat ook jij online de panty vind die perfect bij de vorm die bij jouw lichaam past.

Blauwe panty's, mooie zwarte panty's, huidkleurige panty's, sexy panty's, panty's met stippen... 

We zullen blijven verrassen en inspireren met onze steeds wisselende collectie van kwaliteits panty’s. Een beperkte collectie mooie, spannende pantys en een sterke lijn corrigerend ondergoed die je klasse en zelfvertrouwen zullen uitvergroten. 

FirstLayer is altijd dichtbij omdat we een actieve rol kiezen op de diverse social media platforms. We zijn interactief, informerend, nieuwsgierig, betrokken en toegankelijk. De kernwaarden die in alle communicatievormen van FirstLayer terugkomen zijn ‘esthetiek’, ‘kwaliteit’ en ‘service’.

Met zorg gekozen

Wij kennen het aanbod in beenmodeland als geen ander. Bij FirstLayer verkopen we kwaliteits panty’s. Je vind bij ons alleen producten die getest en goed bevonden zijn. Dat testen gebeurt in eigen huis. Alle pantysoorten zijn minimaal één dag gedragen voor ze in de FirstLayer webshop worden verkocht. Of je nou op zoek bent naar een panty voor een feestje, een zomerpanty, warme panty of panty in een leuk kleurtje, wij hebben een groot assortiment waarin je zeker vind wat je zoekt.  

Prijs-kwaliteitsverhouding

Je kunt er vanuit gaan dat al onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. We hebben duurdere en goedkope panty’s. Voor ieder wat wils. Wat je ook kiest, wij maken er een mooi pakje van, dat we gratis verzenden.