Onze partners

FirstLayer werkt regelmatig met en voor anderen. Onze fijnste contacten op een rijtje: 

Visagie en haarstyling: Madam S 
Sandra is freelance visagiste en haarstyliste, zij zorgt dat jij je op jouw gemak voelt en maakt het mooiste van wie jij bent. Wij maken geen enkele sfeerfoto zonder Sandra. 

Boudoir fotografie: Mireille Poeisz  
Mireille Poeisz maakt prachtige vrouwelijke, sexy en verleidelijke foto's. Boudoir fotografie geeft je een boost aan zelfvertrouwen door de voorpret van de intensieve voorbereiding, Een unieke ervaring die je zeker één keer in leven wilt meemaken.

Productfotografie en sfeerfoto's: Eyequote 
Elize maakt prachtige foto's in allerlei genres. Zij heeft een bijzonder talent voor compositie en belichting en is o.a. verantwoordelijk voor de prachtige foto's op de verpakkingen van Marcmarcs. 

Website: Silverback Coding
Tjarko bouwde deze webwinkel en voorziet deze steeds van nieuwe technische snufjes. Tjarko's bedrijf maakt online software op maat. Zijn specialisatie: Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Zijn motto: 'Keep it Simple'. Geen poeha en gelikte praatjes, maar gewoon precies wat je nodig hebt. In zijn portfolio tref je (wereldwijd opererende) bedrijven, gemeenten, wooncorporaties, winkelketens en FirstLayer.

Rituals
Onze panty's staan prachtig onder de bedrijfskleding van de dames in de winkel. Het puntje op de i. 

maison KOOS: Kirsten verzamelt de mooiste hebbedingen voor je interieur. Ze houdt van gebruiksvoorwerpen en sieraden met een strak, stijlvol design en verkoopt de mooiste tassen. Like!