Zakelijk...? Jij vraagt, wij draaien.

Geplaats op september 07, 2016 om 10:12


Zakelijk...? Jij vraagt, wij draaien.

Het nieuwe personeelslid ziet er op het eerste gezicht uit om door een ringetje te halen. Haren keurig, nagels verzorgd, schoenen gepoetst.  De kleding voldoet aan de voorschriften. Wel jammer van die glimmende, iets te bruine panty. Met halen. 

Veel werkgevers en franchises stellen eisen aan de kleding van hun personeel. Een kledingvoorschrift komt de merkbeleving en de uitstraling van jouw bedrijf immers ten goede. 

Voor vrouwelijke medewerkers gaat een kledingvoorschrift of de bedrijfskleding vaak gepaard met beenmode. Kniekousen onder een pantalon, kousen, zomer- of winterpanty’s onder rok of jurk...  
Omdat het kwaliteitsverschil tussen de diverse merken enorm is (en dat zie je...), nemen steeds meer werkgevers ook beenmode mee in de voorschriften. Hoe duidelijker de kledingvoorschriften zijn, hoe groter de kans is dat het gewenste effect bereikt wordt. Daarom adviseren, faciliteren en denken we met medewerkers en bedrijven mee over de mogelijkheden met betrekking tot beenmode.

Of het nou gaat om kniekousen, panty’s, ondersteunende panty’s (perfect voor staande beroepen), FirstLayer heeft of creëert een aanbod dat qua uitstraling en budget precies aansluit op jouw wensen. Wij volgen de trends en technische ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met jou. Op basis van onze expertise doen we een voorstel. 

You pay peanuts...  
Omdat we bij het samenstellen van ons assortiment zeer kritisch zijn op de prijs-kwaliteitsverhouding zal ons aanbod zeker op langere termijn ook financieel interessant zijn. Samen kiezen we de meest geschikte producten en bepalen we hoe en wanneer deze verzonden worden.

Dankzij onze service mogen we een al aantal bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen. Met hen kwamen we tot deze service-afspraken; 

- periodiek een x-aantal panty's naar huis-/bedrijfsadres
- op aanvraag (Whatsapp, mail of via webshop) een x-aantal panty's naar huis-/bedrijfsadres
- individuele bestellingen mbv een kortingscode

Welke vorm ook gekozen wordt, wij zorgen dat iedere levering snel en met de grootst mogelijke zorg verwerkt wordt. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en aansluiten op veranderende omstandigheden.  

Heb je een bedrijf en wil je dat jouw personeel er altijd verzorgd uitziet? Neem contact op met geertje@firstlayer.nl. We maken graag een plan waarmee je uit de voeten kunt... 

** Bovenstaande service geldt uiteraard ook voor particulieren die regelmatig producten nodig hebben. Neem gerust contact met ons op.  


Reageer op dit bericht: