Vlog: Snel en veilig bruin in een paar minuten. Zo doe je dat.

Geplaats op april 10, 2017 om 09:20


Vlog: Snel en veilig bruin in een paar minuten. Zo doe je dat.

Bekijk dit vlog

Soms heb ik geen zin om een zomerpanty aan te doen. Ik kan en wil geen uren in de zon liggen (zonder het gewenste resultaat) en het ontbreekt mij meestal aan tijd (en zin) om naar een zonnestudio/spray cabin te gaan. Daarom was ik op zoek naar een andere oplossing om mijn benen een mooie, egaal bruine tint te geven. Met een goede spray tan of mousse kun je thuis, op ieder gewenst moment bruin worden. 
Om gênante taferelen te voorkomen is het wel van belang dat je een goed product kiest.

Van alle tanning sprays die ik heb getest vind ik Tan of Oz het beste product. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en ik ben erg tevreden over het natuurlijke eindresultaat. In deze video zie je hoe ik de mousse van Tan of Oz aanbreng.

Ik maakte gebruik van deze producten: Tan of Oz Mousse, Tan of Oz Glove, an of Oz Essential Brush 

Kies je liever voor de spray? Tan of Oz Vegan Tanning Spray of kies voor het Tan of Oz Combi pakket

Op de foto hieronder zie je het resultaat na een paar minuten. Een been is al ingesmeerd met Tan of Oz, het andere nog niet.

Vlog: Snel en veilig bruin in een paar minuten. Zo doe je dat.


Reageer op dit bericht: