Stay ups forever

Geplaats op januari 10, 2017 om 10:13


Stay ups forever

Omarm de stay up. Als je dit weet word jij ook fan.

Jarretels, hold-ups en stay-up kousen hebben nog altijd een zweem van sensualiteit over zich. Op zich logisch, want een bloot lijf in mooie kousen ziet er al snel zinnenprikkelend uit, als je met ontbloot bovenlijf en een panty rondloopt is dat effect een stuk minder. Toch worden de meeste kousen gedragen door vrouwen waar je het niet van verwacht. Gewoon, onder kleding die zij dagelijks dragen.    

Terwijl de een zweert nooit meer iets anders dan stay up kousen te gaan dragen, zweert de ander juist ze never nooit meer te dragen. Eerlijk is eerlijk, als je panty's gewend bent is het even wennen. Maar goede kousen hebben zo hun voordelen. 

Om optimaal van je stay ups te kunnen genieten moet je een paar dingen weten. 

  1. Door de juiste maat te kopen voorkom je afzakkers. De band mag niet knellen, maar zeker niet te los om je bovenbeen zitten. 
  2. De lengte van de kous verschilt per merk en per model. Zorg dat je een model kiest dat bij de lengte van jouw benen past. Vraag eventueel om advies.
  3. Smeer je benen niet in met bodylotion voor je stay-ups aan trekt. Van bodylotion wordt het siliconenrandje vet en heeft het geen grip meer op je benen. Een vet geworden siliconenrandje krijgt zijn kleefkracht terug als je het schoonmaakt met kraanwater.  
  4. Was kousen op een lage temperatuur in een waszakje. Gebruik een minimale hoeveelheid fijnwasmiddel. Geen wasverzachter. Geen droogtrommel.  

Probeer verschillende modellen uit. Als jij jouw ideale paar gevonden hebt kun je dat steeds aan blijven vullen. Als één kous versleten is, kun je de andere immers nog gewoon gebruiken.

Als je het siliconen randje niet fijn vindt kun je ook hold-up kousen of een strippanty overwegen. 
Hold-ups draag je in combinatie met een jarretelgordeltje, strippanty's zijn uit een stuk gemaakt. De kousen zijn met twee bandjes verbonden aan de heupgordel.  

Als je toch liever een panty blijft dragen, probeer dan eens de SiSi Style. Deze panty heeft een mooi geborduurd broekje waarin je gezien mag worden. 

 

Stay ups forever

Strippanty Temptation van Oroblu


Reageer op dit bericht: