Panty's aantrekken doe je zo

Geplaats op mei 01, 2017 om 11:21


Panty's aantrekken doe je zo

Trek jouw goede panty de volgende keer eens aan op onderstaande manier en je zult zien dat je er ook langer mee doet. 

  1. Zorg dat je gladde handen en nagels hebt. Of gebruik, zoals ik dat doe, handschoentjes als je een panty of kousen aantrekt.
     
  2. Vouw de panty dubbel bij de knieën, en rek de lengte vervolgens uit door aan beide uiteinden te trekken. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de lengte van de panty. De elastiek in de panty wil terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Terwijl dit gebeurt heb jij ruim de tijd om jouw panty rustig aan te trekken. 
     
  3. Stroop een been van de panty helemaal op, zodat je jouw tenen direct goed in de panty kunt steken. 
     
  4. De héle panty rekt, dus ook het voetstuk. Begin vanaf de tenen al lichtjes te trekken en je zult zien dat de panty lang genoeg is. 

Laat de panty door jouw gestrekte vingers glijden terwijl je de panty zachtjes omhoog trekt. Zorg dat je geen haken van je vingers maakt. Hiermee zet je veel druk op één punt en vergroot je de kans op ladders. 

Herhaal stap 3 en 4 voor het andere been. En doe tot slot het broekje aan. Houd ook nu je vingers weer zoveel mogelijk gestrekt. Let erop dat je jouw vingers ook gestrekt houd als je jouw panty omhoog doet na een toiletbezoek. 


Reageer op dit bericht: