Leuk. Bij een ander.

Geplaats op maart 31, 2017 om 22:52


Leuk. Bij een ander.

Omdat we onze diensten en ons aanbod steeds willen verbeteren, kijken we naar het gedrag van bezoekers op onze website. (Uiteraard met respect voor jullie privacy). We gebruiken daarvoor gegevens die Google Analytics aanlevert. Deze gegevens zijn anoniem, we weten niet wie, wat doet, maar we weten wel (ongeveer) of er een man of een vrouw achter de computer heeft gezeten en in welke leeftijdscategorie onze bezoekers vallen.  

Tijdens het analyseren zien we veel patronen. Mannen shoppen anders dan vrouwen. Zij zijn vaak doelgerichter, kopen iets en verlaten de shop. Vrouwelijke bezoekers lijken meer te genieten van het koopmoment. Zij keren na hun aankoop terug naar het product dat ze zojuist aangeschaft hebben om het nog eens aan een grondige inspectie te onderwerpen. (Herkenbaar. Ik doe dat ook.)

Wat we ook weten is via welke deur iemand onze winkel in komt. 9 van de 10 keer is dat een fashionpanty. Grappig genoeg zien we dat niet terug in de verkoopcijfers. Het overgrote merendeel van onze klanten koopt namelijk geen fashionpanty’s maar een mooie zwarte of huidkleurige panty. Een veilige keuze waarmee je alle kanten op kunt en eigenlijk altijd goed zit.

Wat ook opvallend is, is dat er vaak zo’n leuke en positieve reacties worden gegeven op juíst die andere panty’s. Panty’s of sokjes met een opvallend patroon roepen over het algemeen meer positieve reacties op. Ik merk dat zelf ook. Op dagen waarop ik ‘eens gek doe’ en voor een panty met een patroontje ga ontvang ik meerdere keren per dag een compliment. Vaak wordt dat compliment vervolgd met ‘...maar ik durf het zelf niet’

 Als je fashionpanty’s leuk vindt maar een duwtje in de rug nodig hebt kunnen deze tips je helpen:

  • Kies om te beginnen eens voor een subtiel patroon. Een stipje, een streepje, een ruitje.  
  • Als je benen wat voller zijn kies je voor kleine patronen of voor een patroon met dunne lijnen.  
  • Als je korte benen hebt kun je beter voor een patroon kiezen dat in de lengte loopt. Kies liever niet voor horizontale strepen daardoor lijken je benen korter en voller.
  • Zeker als het om een lichte kleur gaat kun je beter voor een wat mattere panty dan voor een glans panty kiezen.
  • Kies een kleur die in dezelfde kleur valt als het kledingstuk dat je erbij draagt. Als je wilt dat jouw benen niet teveel opvallen kies je voor een panty in een iets lichtere kleur. (Bijvoorbeeld antraciet onder een zwart jurkje)   
  • Als je nog wat onzeker bent kun je het beste kiezen voor een panty met een ton-sur-ton patroon.   

Probeer het maar eens...

Als je vragen hebt of graag advies wilt; je mag ons altijd bellen of mailen.
Stuur me een appje met foto’s van het kledingstuk dat je wilt dragen, ik beantwoord die berichten met 2 of 3 pantysuggesties. Waarna jij zelf een keuze maakt.

Mail: geertje@firstlayer.nl 
Whatsapp: 0624501834

De sokjes op de foto bij dit blog zijn uitverkocht. Onze nieuwe, soortgelijke enkelkousjes van fishnet vind je hier

 


Reageer op dit bericht: