Hoe doe je 100 jaar met één panty?

Geplaats op december 19, 2015 om 19:16


Hoe doe je 100 jaar met één panty?

Oke, wellicht is 100 jaar wat overdreven, maar er waren tijden dat ik hoopte op 100 laddervrije seconden. Tegenwoordig overleven mijn panty’s mijn dagen en zien ze zelfs de wasmachine van binnen.

Om dat voor elkaar te krijgen moet je een aantal dingen weten over panty’s

Benodigdheden;

  • Een panty in jouw maat
  • Ultra gladde handen of handschoentjes (mijn keuze) 
  • Korte, gladde teennagels 

Jouw dunste broek bestaat van onder tot boven uit hele dunne elastische vezels, die stuk voor stuk omwikkeld zijn met een gekleurde draad. Goede elastische vezels willen maar een ding; terug naar hun oorspronkelijke staat. Dit verklaart waarom een goede, ongedragen panty eruit ziet als een smurfenbroekje. Om de levensduur van een panty te verlengen moet je zorgen dat de rek evenwichtig wordt verdeeld over je benen.

Trek je handschoentjes aan en ga als volgt te werk;  

  1. Rek de panty in de lengte op voor je hem aantrekt. Neem de voet in je ene hand en de tailleband in de andere en spreid je armen. 
  2. Stroop je panty aan een kant op. Begin bovenaan en pak er steeds een klein stukje bij tot je bij het teenstukje bent.
  3. Plaats je tenen recht in de panty en trek tijdens het aantrekken direct een beetje. Breng de panty met lichte trekkracht op tot halverwege je bovenbeen. 
    Je voeten zijn dunner dan je benen, de panty kan daarom juist op dit stuk enorm rekken. Je verdeelt de kracht beter over de panty en voorkomt dat je op je bovenbeen lengte tekort komt. 
  4. Doe hetzelfde bij je andere been. 
  5. Doe het broekje aan. 

Als je deze stappen volgt zul je merken dat je panty beter past en langer mee gaat en omdat je het in één keer goed doet ben je sneller klaar. 

 


Reageer op dit bericht: