Geplaats op november 11, 2016 om 10:50
Veel vrouwen hebben moeite met panty's; 'ze zijn al kapot voor je ze aanhebt'. In dit bericht leg ik je uit hoe je van 'kapot-trekken' naar 'aantrekken' gaat en waarom de ene panty duurder is dan de andere.
Als ik vertel dat ik beenmode verkoop vertellen veel vrouwen dat zij problemen hebben met panty’s. de twee hoofdredenen om een hekel aan panty's te hebben; ze gaan te snel stuk of ze zijn niet lang genoeg.
'En daarom koop ik ze zo goedkoop mogelijk'
Dus kopen ze een goedkope panty (want ze gaan toch stuk) in een extra grote maat, want van een afgezakt kruis wordt niemand blij. Die extra grote panty zakt dan weer in zijn geheel af en er verschijnen rimpeltjes op de knieën en bij de enkels. Tot overmaat van ramp blijkt de panty echt waar voor zijn geld te zijn en sneuvelt al tijdens het eerste toiletbezoek. Grrrrr.
Een volgende keer weten ze wel beter. Moedeloos geven ze het op, laten hun leuke jurkje voor wat het is en trekken maar weer een broek uit de kast.
Jammer, want met een goede panty/maillot heb je geen last van deze euvels.
Geloof me, je wilt een goede panty
Het prijsverschil tussen panty's zit hem in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het kwaliteitsverschil zie je, voel je en merk je in de houdbaarheid. Een goede panty heeft het comfort van een joggingbroek, maar is stukken mooier en sociaal geaccepteerd. Win!
De draden van merkpanty's (van bijvoorbeeld Oroblu) zijn sterker en bijvoorbeeld ‘dubbel omsponnen’. De stof is fijner geweven, hierdoor heb je minder kans op haakjes. En soms ook in meerdere richtingen (3D) geweven, waardoor deze de lijnen van jouw lijf nog beter kan volgen. Een goede panty heeft precies de juiste balans tussen elasticiteit en stevigheid. Hij is bestand tegen een stootje en kan in een waszakje zelfs meerdere wasbeurten overleven.
Mijn favoriete panty’s zijn aan de bovenkant afgewerkt met een mooie brede band. De druk wordt over een groter oppervlak verdeeld je zo voorkom je vreemde bobbels in ‘the lovehandles’. Uiteraard zorgt deze elastiek er ook voor dat de boel de hele dag netjes op zijn plek blijft. Dat voorkomt onnodig hijs- en trekwerk en daarmee wordt de kans op ladders ook weer een stuk kleiner.
Maar hoe dan?
Trek jouw goede panty de volgende keer eens aan op onderstaande manier en je zult zien dat je er ook langer mee doet. Blijkt die duurdere panty plotseling niet echt duurder dan die rampzalige 3-in-een-doosje-panty.
Zorg dat je gladde handen en nagels hebt. Of gebruik, zoals ik dat doe, handschoentjes als je een panty of kousen aantrekt.
1 Vouw de panty dubbel bij de knieën, en rek de lengte vervolgens uit door aan beide uiteinden te trekken.
Hierdoor maak je optimaal gebruik van de lengte van de panty. De elastiek in de panty wil terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Terwijl dit gebeurt heb jij ruim de tijd om jouw panty rustig aan te trekken.
2 Stroop een been van de panty helemaal op, zodat je jouw tenen direct goed in de panty kunt steken.
3 De héle panty rekt, dus ook het voetstuk. Begin vanaf de tenen al lichtjes te trekken en je zult zien dat de panty lang genoeg is.
Laat de panty door jouw gestrekte vingers glijden terwijl je de panty zachtjes omhoog trekt. Zorg dat je geen haken van je vingers maakt. Hiermee zet je veel druk op één punt en vergroot je de kans op ladders.
Herhaal stap 2 en 3 voor het andere been. En doe tot slot het broekje aan. Houd ook nu je vingers weer zoveel mogelijk gestrekt. Let erop dat je jouw vingers ook gestrekt houd als je jouw panty omhoog doet na een toiletbezoek.
-----
Op de foto's draag ik een All Colors 50 denier panty van Oroblu in de kleur Red 13. In mijn webshop FirstLayer.nl verkopen we deze lekkere herfstpanty in allerlei mooie modekleuren. Een aanrader.
Als je vragen hebt of graag advies wilt over panty's die bij jouw lichaam passen... schroom niet. Mail/bel me! geertje@firstlayer.nl of 06-24501834. Vertel me jouw wensen en we vinden de panty waar jij wel blij van wordt.