Eindelijk in Nederland; móóie steunkousen.

Geplaats op december 27, 2016 om 11:21


Eindelijk in Nederland; móóie steunkousen.

Super trots op deze landelijke primeur.

Ruim 30.000 mensen in Nederland dragen dagelijks medische compressiekousen, of zoals ze in de volksmond heten, steunkousen. Naast deze grote groep is er nog een veel grotere groep die preventief compressiekousen dragen. Bij deze groep, vaak nog jonge mannen en vrouwen, is er (nog) geen medische noodzaak. Door niet tijdig in te grijpen kunnen de klachten verergeren en zullen velen uit deze groep alsnog in het medische circuit belanden. Alle gebruikers van steunkousen hebben één ding gemeen; door een gebrek aan mooie kousen worden zij gedwongen hun benen te verbergen. Gelukkig is dat vanaf nu niet meer nodig.

Door preventief compressiemateriaal te dragen krijg je minder last van vermoeidheid in de benen. Ook op de langere termijn kunnen mensen er baat bij hebben. De kans op opgezwollen benen, spataders en alle bijkomende ongemakken plus complicaties wordt kleiner.

De commercie heeft dit jaren geleden al ontdekt en speelt daar handig op in. Massagepanty’s, compressiepanty’s, reiskousen... ze zijn in allerlei soorten, maten en kleuren te krijgen. Je kunt ze in vrijwel iedere winkelketen kopen en ook online is het aanbod enorm. Het merendeel van deze producten zijn saai en duidelijk herkenbaar als steunkous. En daar loop je niet mee te koop.

Het Italiaanse merk Solidea vond dat dit anders moest en ontwikkelde een prachtige lijn fashion compressiepanty's en stay-ups waarmee zelfs 'probleembenen' er fantastisch uit kunnen zien. Ik - oorspronkelijk verpleegkundige van beroep, nu eigenaresse van online beenmodewinkel FirstLayer.nl – voelde dan ook direct dat we een bijzondere vondst had gedaan toen we dit merk ontdekten.

Win-win-win

Solidea verdiende tijdens het laatste decennium haar sporen in vrijwel ieder Europees land, alleen in Nederland heeft het merk nog geen voet aan de grond. Omdat de panty's een grondige test doorstonden en veel blije gezichten opleverden, zijn zij sinds kort verkrijgbaar in onze webwinkel.

Ons unieke aanbod van modieuze compressiematerialen blijkt een schot in de roos. De klantenwaardering is enorm. Dames die hun benen lange tijd verborgen hielden, kijken vaak voor het eerst sinds jaren weer met een positief gevoel naar hun benen. Of zoals een van de testpersonen het omschreef: 'Ik ben zo blij! Ik kijk uit naar de feestdagen, dan komt mijn favoriete jurk eindelijk weer eens uit de kast'. 

Op de foto:

voor Wonder Model 30 denier met figuurcorregierend broekje
links Naomi 30 -  30 denier panty met mooie ingeweven slip 
midden Marilyn - 70 denier stay-upkous  
rechts Micro Rete - 70 denier micro fishnetpanty


 

 


Reageer op dit bericht: