Draag noooooit huidkleurige panty's

Geplaats op mei 27, 2017 om 13:48


Draag noooooit huidkleurige panty's

Regelmatig lees ik op fashionblogs dat je nooit, maar dan ook nooit huidkleurige panty’s mag dragen. Het moge duidelijk zijn dat ik het daar niet mee eens ben. Er zijn wel een paar basisregels waar je je aan moet houden.  

1. Kies de juiste kleur:
Vleeskleurige panty’s met een oranje of rode gloed kun je beter in hun verpakking laten. Hoe dichter je bij jouw eigen huidkleur blijft, hoe natuurlijker jouw benen eruit zien. Kies daarom een panty in een tint die dicht in de buurt van jouw huidkleur komt. Ga een tint lichter tot maximaal 2 tinten donkerder.

2. Kies een dunne panty
Less is more... Zelfs een dunne zomerpanty verbloemt kleine oneffenheden en geeft jouw benen een egale kleur. Hoe dikker de panty is, hoe beter het zichtbaar is dat je een panty draagt. Voor panty’s met compressie geldt een maximale dikte van 40 denier als ideale dikte. Als je voor normale panty’s kiest ga nooit voorbij de 20 denier als je een huidkleurige panty draagt.
Persoonlijk draag ik liefst panty’s met een dikte van 8-10 denier.
Hoe dunner de panty is, hoe minder zichtbaar een eventuele ladder is. Ook hierbij helpt het als je een kleur kiest die bij jouw eigen huidkleur past.

3. Geen glans
Panty’s die erg glanzend zijn kunnen chique ogen in een donkere kleur, maar hebben het tegenovergestelde effect als je ze in huidkleur draagt. Ze zien er niet natuurlijk uit en jouw benen worden optisch dikker.
De meeste huidkleurige panty’s hebben een matte finish of een subtiele glans. Ze zorgen ervoor dat jouw benen er verzorgd uitzien.

4. Draag peeptoe panty’s als je open schoenen wilt dragen.
Een panty met gesloten teen in een open schoentje is een no go. Een panty met een verstevigd (extra zichtbaar) teenstukje; niet doen! Er zijn genoeg alternatieven.
Kies voor een panty met een bandje tussen grote teen en de wijsteen (zoals een teenslipper zit) als je, zoals het model op de foto een peep toe schoen draagt. Als je een schoen draagt met een enkelband of band over de wreef kies je liefst voor een panty die volledig open aan de onderkant. Je kunt het randje van de panty verstoppen onder het bandje van jouw schoen. Een siliconen randje zorgt ervoor dat het op zijn plaats blijft. 

5. Kies voor kwaliteit  
Ik blijf daarop hameren. Een goede panty zit lekkerder, is mooier, blijft mooier en is niet duurder omdat hij langer mee gaat. In mijn andere blogs leg ik uit waarom.  


Mijn favorieten op een rijtje:

Divine; Als je jezelf luxe gunt en van super zacht houdt. Extreem fijne weving, kan daardoor tegen een stootje. 

Suntime panty; ideaal voor iedere dag. Ook verkrijgbaar als stay-up

Different: Als je van een iets dikkere panty houdt. 3D geweven, zit als gegoten

Cool Summer; De peep toe panty die je wilt, deze moet je gewoon in huis hebben

Sunny: De fijnste teenloze panty. 

Fishnet: Ook in huidkleur super stijlvol en hip

Plaisir: Voorkomt vermoeide benen. Ideale panty voor mensen met staand werk. Geeft door lichte compressie net wat extra steun.

De foto die bij de dit blog staat is gemaakt door Eyequote. Make up van model Marijke is verzorgd door: MadamS. Kleding: Partner Mode


Reageer op dit bericht: